avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare

in cat timp se comunica o hotarare judecatoreasca dupa terminarea procesului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 24 Noiembrie 2010
Buna seara!In dosar santem mai multi si un grup de 100 de pers vrem sa ne angajam alta aparare...o aparare solida.de aceea cautam un av.f bun.
Atunci, acest grup de persoane isi pot angaja un nou avocat care sa le reprezinte interesele ...
Ne puteti ajuta cu o recomandare catre o casa de avocatura specializata pe litigii de munca.
felicia_12 a scris:

Ne puteti ajuta cu o recomandare catre o casa de avocatura specializata pe litigii de munca.

Sunt greu de dat recomandari pentru un avocat sau altul .. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul legal pentru primirea hotararii (comunicarii) cris_deo cris_deo buna ziua. care este termenul legal in care judecatoriile trebuie sa redacteze si sa trimita hotararile partilor implicate in proces dupa ce s-a solutionat ... (vezi toată discuția)
Comunicarea unei sentinte NAO NAO daca este un termen in care este obligatorie comunicarea unei sentinte?Daca nu se comunica o sentinta partilor ce se intimpla? (vezi toată discuția)
Timpul de pronuntare al unei sentinte Alexandra-Maria Alexandra-Maria Eu am 2 fetite una in prezent este cu mine cealalta a fost incredintata tatalui ei care a lasat-o spre crestere mamei lui.Eu am deschis acest proces pentru a ... (vezi toată discuția)