avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua, am urmatoarea problema: Am fost dat in judecata de o firma si am pierdut procesul fiind obligat sa platesc 1000 euro daune la o masina avariata. Ce pot sa patesc daca nu o platesc? Mentionez ca nu am absolut niciun venit si nicio proprietate dar am 18 ani. Pot fi pusi parintii mei sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:47, 17 Iunie 2010
Parintii nu pot fi obligati sa plateasca datoriile copiilor lor majori.

Persoana pe care ati prejudiciat-o are la dispozitie 3 ani in care poate recupera de la dvs. prejudiciul ( in care poate cere executarea silita). Deci timp de 3 ani executorul va poate pune poprire pe conturi, va poate executa silit orice bun imobil sau imobil. Pentru 1000 de EUR nu merita sa stati stresat timp de 3 ani, sa va asteptati in orice moment sa va fie poprit salariul, vanduta masina etc.
Cu o singura precizare-prescriptia poate fi si intrerupta
Buna ziua,

interventie moderator

@pushy01

Va rog frumos sa continuati acest subiect la topicul deja postat de dvs., si "dezbatut".
Ati primit raspunsurile corespunzatoare.Daca mai aveti alte nelamuriri, postati intrebarile privind acest/acelasi subiect, in acel topic.
Pentru moment, inchid acest topic, urmand a fi sters, conform Regulamentului de postare.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatric.in 2006 rawdino rawdino va rog un raspuns:am o masina cumparata in urma cu 3 ani,inmatriculata pe mine,dar prima inmatriculare a fost in 2006 si vreau sa o vand.Viitorul proprietar ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare neregulamentara Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu [b]interventie moderator[/b] @Popescu Niculae Postarea Dvs nu se refera la subiectul topicului, l-am sters din topicul unde l-ati postat si l-am ... (vezi toată discuția)