avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu un cetatean strain non membru ue.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu un cetatean strain non membru ue.

buna seara ma numesc andreea si as dori sa stiu ce trebuie sa fac sa ma casatoresc cu iubitul meu care este albanez,in romania.ce acte trebuiesc?astept un raspuns urgent daca se poate.va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: andreea raluca , utilizator 17:28, 15 August 2010
Observatie APOSTILA : Din experienta vorbesc: exista o lista cu tarile la care este necesara apostila pe certificatul de nastere al cetateanului strain. Dar neaparat verificati la oficiul stare civila cu functionarii acestuia (nu actionati in baza informatiilor de pe website-ul acestora, nici dupa cele afisate la avizier). In cazul meu una scria pe website, alta scria la avizier, si alta ne-au cerut in final angajatii oficiului.
Succes!
multumesc mult de raspuns si pentru urarile facute.:):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare in vederea casatoriei cu un cetatean brazilian hentesa hentesa Buna As dori sa stiu care sunt actele necesare in vederea unei casatorii pe teritoriul Romaniei cu un cetatean brazilian. Am inteles in mare (de la ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila casatorie cu un cetatean strain ContSters260765 ContSters260765 Buna ziua poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie ca sa ma casatoresc in Brsaov cu un cetatean strain si cit timp trebuie ca sa fac aceste acte?timpul care il ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru casatoria in romania a unui roman cu un cetatean strain marduc marduc buna seara ,ma numesc Marius si sunt din Galati,urmeaza sa ma casatoresc aici in Galati cu o persoana din Olanda cu cetatenie Olandeza. Va rog sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)