avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ofertã neconformã ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ofertã neconformã ?

Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns... în acest sens, vă expun pe scurt speţa :
Am participat la o licitaţie de achiziţie lucrări; în urma şedinţei de deschidere a ofertelor, am rămas doar doi candidaţi; a urmat licitaţia electronică, etapă în care, ambii ofertanţi am coborât preţul sub pragul de 85% din valoarea estimată - ceea ce, conform art. 36 1 din Hot.834/2009, însemna un preţ aparent neobişnuit de scăzut. În urma clarificărilor solicitate de autoritatea contractantă, celălalt ofertant a câştigat licitaţia strict pe criteriul de atribuire "preţul cel mai scăzut", fără a se ţine cont şi de faptul că respectivul modificase propunerea tehnică - fapt ce generează neconformitate, conform pct.47 din Hot.834/2009 (ce modifică şi completează art.79 din HG 925/2006). ªtiu că singura cale de atac este contestaţia, însă, trebuie să dovedesc prin înscrisuri această modificare a ofertei tehnice...
Ce soluţie îmi puteţi oferi ?

Vă mulţumesc mult pentru ajutor.
O zi bună !
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 12:58, 21 Iunie 2010
dvs. de unde cunoasteti ca si-a modificat oferta tehnica?
:( Solicitasem un răspuns, nu o altă întrebare....
Din informatiile prezentate nu se intelege mare lucru. In urma licitatiei electronice ati avut pretul cel mai mic? care a fost criteriul de atribuire? cum se motiveaza declararea ofertei dvs. ca necastigatoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriu de atribuire: pretul cel mai scazut Irina Carina Irina Carina Cat de scazut poate fi pretul in cazul participarii la o licitatie la care criteriul de atribuire este chiar pretul cel mai scazut (fara a fi considerat pret ... (vezi toată discuția)
Clarificare la pret neobisnuit de scazut - cerere de oferta jigan56 jigan56 Buna ziua, La evaluarea ofertei financiare a singurului ofertan admis in cadrul unei cereri de oferte, pentru atribuirea unui contract de furnizare produse, ... (vezi toată discuția)
Diferenta sume intre forumular oferta si centralizator oferta Dragos N. Dragos N. Am urmatoarea speta... Suma trecuta de catre o societate in [b]formularul de oferta [/b]este intr-un anumit cuantum iar in [b]centralizatorul ofertei(anexa si ... (vezi toată discuția)