avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce lege guverneaza fuziunea asociatiilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce lege guverneaza fuziunea asociatiilor de proprietari?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la legislatia necesara asociatiilor de proprietari s-ar putea adauga Legea 246 / 2005 cu privire la asociatii si fundatii.. Aceasta lege prevede la articolul 34 ca fuziunea asociatiilor se face cu acordul a cel putin 2/3 din membrii organului de conducere. Inteleg ca ar fi vorba despre Adunarea generala. Avand in vedere ca Legea 230 nu prevede nimic referitor la fuziune, se aplica atunci acest articol din legea 246/2005?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 11:36, 19 Iunie 2010
Legea nr.230/2007 coroborata cu dispozitiile OG nr.26/2000 si Legii nr.114/1996.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2010
Costel DRAGOMIR, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege guverneaza fuziunea asociatiilor de proprietari denissse denissse Buna ziua, As dori sa stiu daca la legislatia necesara asociatiilor de proprietari s-ar putea adauga Legea 246 / 2005 cu privire la asociatii si fundatii.. ... (vezi toată discuția)
organizarea ºi funcþionarea fundaþiei S.O.S. S.O.S. Bună ziua. Am mai multe întrebări, referitoare la organizarea şi funcţionarea fundaţiei, mai precis despre raportul dintre membrii fondatori şi ... (vezi toată discuția)
Functionarea asociatiei de proprietari timpuriu timpuriu locuiesc intr-un condomiu (bloc ) format din 40 de apartamemte (propietari deveniti in baza decretul lege nr 61/1990) datorita stari de copropietate fortata si ... (vezi toată discuția)