avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotarare drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotarare drepturi salariale

Daca am avut prima infatisare la proces pt drepturi salariale pe 26 mai si pe 31 mai am citit pe site solutionarea, in cat tp imi ajunge acasa hotararea? (au trecut aproape 3 sapt si nu am primit nimic....:()

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 20 Iunie 2010
avand in vedere ca sunt multe dosare asteapta o luna cel putin
Nu exista un termen fix in care se comunica hotararea .. comunicarea unei hotarari dureaza in functie de volumul de munca la completului care a pronuntata acea hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expediere hotarare judcatoreasca cristiana2010 cristiana2010 care este termenul maxim, de la data pronuntarii in instanta, in care Tribunalul poate expedia prin posta partilor implicate in proces o hotarare ... (vezi toată discuția)
Comunicarea unei sentinte NAO NAO daca este un termen in care este obligatorie comunicarea unei sentinte?Daca nu se comunica o sentinta partilor ce se intimpla? (vezi toată discuția)
Termenul legal pentru primirea hotararii (comunicarii) cris_deo cris_deo buna ziua. care este termenul legal in care judecatoriile trebuie sa redacteze si sa trimita hotararile partilor implicate in proces dupa ce s-a solutionat ... (vezi toată discuția)