avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere reconventionala in cadrul procedurii somatiei ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere reconventionala in cadrul procedurii somatiei de plata

ma puteti ajuta cu solutii pro/contra in acest sens? practica..., etc
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:04, 12 Iunie 2007
apreciez ca tu tragi concluzii..interesante. habar n-am de unde doza asta de intelepciune. probabil ca ai o foarte mare experienta...drept pentru care ai catalogat..."ca trebuie sa privesti de sus"! eu cred (dupa cum te-ai raportat gramatical la cuvantul "aceia".), ....ca trebuie doar sa cobori.. aici printre noi, ASTIA mai putin intelepti, si sa te comporti uman.
sa-ti explic: speta era mult mai complicata: compensari legale...conventionale....amanunte pe care nu le-am descris pentru ca nu ma interesa decat aspectul reconventionalei in procedura somatiei. si ma interesa o discutie cu oameni care discuta.. la obiect, practica, etc. adica o discutie cu cineva care STIE. sa-ti inserez si eu o "iconita"? mai bine nu.

si daca vrei sa ajuti pe cineva cu ceva in spatiul acesta, atunci cand ti se pare ca mai ai nevoie de detalii pentru a raspunde la ceva (nb. nu este obligatoriu s-o faci), mai bine sa soliciti acele detalii. ulterior, daca este cazul, cine stie? poate sa fii si ironic.
mult succes!
"Multumind" astfel, mai sunt sanse de a mai primi vreun ajutor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2007
maiam, utilizator
scuze pentru sfaturi, am sa incerc sa ma abtin pt. viitor, sa iti mai dau sfaturi.X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconventionala in cadrul somatiei de plata Stie cineva care e practica in cazul in care paratul depune cerere reconventionala la cererea de emitere a somatiei de plata? Instanta respinge automat cererea ... (vezi toată discuția)
Poti formula o cerere reconventionala intr-o cerere de declansare a falimentului rokambole rokambole Deoarece a devenit o moda sa formulezi la cerere de faliment, ptr. evitarea taxei de timbru, se pune intrebarea daca si debiturul, in cadrul actiunii de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata og 5/2001 - adminisbilitate creanta marilyn31 marilyn31 Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca pe OG 5/2001, in baza unui contract de prestari servicii neachitat de un debitor persoana fizica, se admit si ... (vezi toată discuția)