avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FURTUNE DE APA INSTALATE PE COPROPRIETATE INDIVIZA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FURTUNE DE APA INSTALATE PE COPROPRIETATE INDIVIZA

Buna seara, as mai avea o intrebare: daca intr-o curte a unui imobil P+1+MANSARDA, proprietarul mansardei a instalat 2 furtune imense de apa, in suporturi prinse in zidul terasei care apartine apartamentului meu, fara sa-mi ceara acordul de a le instala si de a-mi gauri peretii, unde se incadreaza?
Multumesc anticipat pentru toate informatiile furnizate.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 06:34, 19 Iunie 2010
tulburare de posesie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Peretii exteriori aferenti apartamentului coproprietate indiviza ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, Stau intr-un imobil P+1+MANSARDA, aflat in coproprietate indiviza, din care eu detin cea mai mare parte. Intrebarea mea este daca PERETII ... (vezi toată discuția)
Camera de filmat instalata fara acordul coproprietarilor ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, daca intr-un imobil P+1+MANSARDA, coproprietarul de la mansarda a instalat deasupra usii de la intrarea din fata, o camera de luat vederi, fara ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)