Costel DRAGOMIR 
	    	Avocat

Costel DRAGOMIR 
	    	Avocat	    

FLORIN VASILIU 
	    	Consultant resurse umane

FLORIN VASILIU 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

buna ziua, as avea si eu o intrebare: Daca pot sa mi dau demisia fara preazivul de 15 zile? Am citit undeva "
O alta posibilitate acordata de lege de a demisiona fara preaviz este in situatia salariatului care se afla in perioada de proba.
Astfel, conform prevederilor art. 31 alin. (4) indice 1 din Codul muncii, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta numai printr-o notificare scrisa, la initiativa oricareia dintre parti. "
eu momentan sunt angajata cu durata determinata de 3 luni.
Multumesc
~ final discuție ~
 gabiraco	                   

M-am angajat la o firma in data de 01.07.2009. Daca dupa doua zile de la angajare doresc sa incetez activitatea la firma respectiva, ce repercusiuni sunt ... (vezi toată discuția)
	                    gabiraco	                   

M-am angajat la o firma in data de 01.07.2009. Daca dupa doua zile de la angajare doresc sa incetez activitatea la firma respectiva, ce repercusiuni sunt ... (vezi toată discuția)

mb_mihaela	                   

Buna ziua, 
sunt angajata la o societate cu CIM pe per nedeterminata si  ma aflu in per. de proba de 90 de zile.
Va rog sa imi spuneti cum pot pleca in cel ... (vezi toată discuția)
	                    mb_mihaela	                   

Buna ziua, 
sunt angajata la o societate cu CIM pe per nedeterminata si  ma aflu in per. de proba de 90 de zile.
Va rog sa imi spuneti cum pot pleca in cel ... (vezi toată discuția)

llumi	                   

Buna ziua! 
Am un salariat angajat din data de 07.03.2011...care de fapt nu corespunde locului de munca...dupa cate zile pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)
	                    llumi	                   

Buna ziua! 
Am un salariat angajat din data de 07.03.2011...care de fapt nu corespunde locului de munca...dupa cate zile pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)