avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa si contract de munca simultan?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa si contract de munca simultan?

Buna ziua,

e posibil sa ai un contract de munca la o firma si un PFA, pentru alte colaborari cu alte firme, simultan?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:23, 19 Iunie 2010
De ce nu?

daca nu aveti aceasta interdictie in contractul de munca ( de ex. daca nu deveniti concurent al firmei angajatoare) sau nu exista alta incompatibilitate prevazuta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa / ii si contract de munca Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Buna :) In legatura cu cele expuse in articolul http://www.contractdemunca.ro/codul-muncii/articol?id=1124 , am si eu o intrebare: daca esti PFA / II si ai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez part-time de 3 luni drept consultant de credit ... Netedu Cristina Netedu Cristina Bună ziua! Lucrez part-time de 3 luni drept consultant de credit la un IFN, sunt angajată ca PFA. Mi s-a oferit același loc de muncă pe aceeași poziție, ... (vezi toată discuția)
Angajat isi deschide firma concurenta alexonofrei alexonofrei Exista o problema dpdv legal daca un angajat al firmei isi deschide o firma in acelasi domeniu? Administratorul nu are nimic impotriva. Poate celalalt asociat ... (vezi toată discuția)