avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cumparat dar stat pe afara!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cumparat dar stat pe afara!

Buna ziua!
Am cumparat un apartament in data de 14.06.2010 in Murfatlar jud. Constanta prin act vanzare cumparare la notar public, prin programul prima casa 2.A intrat in vigoare in data autentificarii cu drept de folosinta dar din pacate fostul proprietar nu mi-a dat nici o cheie argumentand ca are mobila de mutat cu toate ca nu mai sta nimeni acolo de cca 1 an.Asta ar fi prima problema
A 2-a este mai grava si se refera la faptul ca acel apartament este prevazut cu 2 ac si 2 boilere(asa a fost prezentat pt vanzare ,evaluatorul bancii a facut fotografii)ce urmeaza a fi date jos de catre fostii proprietari pe motiv ca sunt ale lor.In actul de vanzare cumparare apare urmatoarea formulare, citez: ” Noi , vanzatorii, ne obligam sa predam cumparatorilor apartamentul in starea in care s-a constatat de catre acestia, cu instalatiile si dotarile aferente existente si functionale” am incheiat citatul.
Cand am cumparat apartamentul mi-au spus ca il dau cu tot cu ac-uri si boilere pe motiv ca blocul nu este racordat la caldura si nu are apa calda.I-am crezut de cuviinta ca ieri sa aflu ca au dat jos si aplicele de la lumina, au ramas doar firele pe pereti.Ajutati-ma va rog!
Cel mai recent răspuns: maryo81_cta , utilizator 11:46, 22 Iunie 2010
Odata cu incheierea actului de vanzare cumparare in forma autentica v-a fost transmisa si proprietatea, asadar comportati-va ca un proprietar. Odata cu proprietatea v-a fost transmisa si posesia. Sau poate vreti sa porniti un sir de procese.
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
DANIEL TOCEA, Avocat
Nu doresc un sir de procese.Doresc doar sa intru in apartament, sa-l mobilez, zugravesc , sa pot locui in el dar sa-mi lase si cele 2 ac-uri si 2 boilere ca la iarna nu ma pot incalzi si nici nu o sa am apa calda.
Asa mi-au spus ca fac parte din apartament dar acum s-au razgandit .Deci au abuzat de increderea mea....
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
maryo81_cta, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Da scrie ca preda apartamentul in buna stare cu instalatiile si dotarile aferente existente si functionale.Nu am mai adaugat nimic pt ca am crezut ca e normal ca acele lucruri sa faca parte din apartament,sa-mi apartina.CE CLAUZE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat dar stat pe afara!!! maryo81_cta maryo81_cta Buna ziua! Am cumparat un apartament in data de 14.06.2010 in Murfatlar jud. Constanta prin act vanzare cumparare la notar public, prin programul prima casa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie maryo81_cta maryo81_cta Buna ziua! Am depus o reclamatie la politie in ziua de 24.06.2010 si nu mai stiu nimic, a ramas ca ma suna ei. In speta este vorba despre faptul ca la data ... (vezi toată discuția)
Pata de apa pe tavanul vecinului de jos in bloc nou cumparat de la persoana fizica pmg78 pmg78 Buna ziua. In 2022 am cumparat un apartament, construit in 2021, de la o persoana fizica. Aceasta a cumparat-o de la dezvoltator in 2021, insa apartamentul nu ... (vezi toată discuția)