avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de cic?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de cic?

Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: la stabilirea cic se ia in calcul DN sau DPN? Daca DPN=8 nov iar data nasterii este in oct pot beneficia de cic? (m-am angajat incepand cu 1 nov 2009)
Cel mai recent răspuns: n-ella , utilizator 12:19, 25 Iunie 2010
???.......nu poate nimeni sa-mi raspunda?.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul indemnizatia cic 85% ARES99 ARES99 Buna ziua Sotia mea urmeaza sa nasca pe 15.11.2009, este in prenatal din 01.10.2009 si urmeaza sa intre in cic pe 04.02.2010; in calculul indemnizatiei pt ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil n-ella n-ella Buna ziua! Deschid un nou topic in speranta ca poate sa imi raspunda cineva. Intrebarea mea este: Daca data posibila a nasterii copilului este 8 nov 2010 (m-am ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare pentru cic fety fety Sunt angajata la doua societati comerciale la una de 5 ani si la cealalta de 8 luni.La calcularea indemnizatiei de nastere se iau in calcul ambele venituri ... (vezi toată discuția)