avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... amenajare teren de fotbal, tenis
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

amenajare teren de fotbal, tenis

Am o firma cu activitate sportiva, am teren . As vrea sa amenajez un teren de fotbal, tenis. Pot obtine fonduri europene nerambursabile mai mici de 70000 euro si la ce axa (domeniu) ma pot incadra?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
aneli, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru sala sport aneli aneli Am o firma pe activitate sportiva si un teren. Vreau sa construiesc o sala de sport. La ce axa prioritara si domeniu pot accesa fonduri nerambursabile si ce ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pentru spatii de agrement Nina1 Nina1 Buna ziua, Prin ce program, axa,dmi pot accesa fonduri europene pentru a creea un spatiu de agrement in mediul rural (teren de fotbal cu noctura, teren de ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva eventual non profit nobrand nobrand Buna ziua, sunt interesat sa administerez o baza sportiva mica eventual mijlocie .Vreau sa stiu care forma juridica ar fi cea mai avantajoasa si corecta, ... (vezi toată discuția)