avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... fonduri nerambursabile pentru sala sport
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

fonduri nerambursabile pentru sala sport

Am o firma pe activitate sportiva si un teren. Vreau sa construiesc o sala de sport.
La ce axa prioritara si domeniu pot accesa fonduri nerambursabile si ce suma as putea obtine?

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru un centru de dans sportiv in mediul rural miki23ally miki23ally Buna ziua! Am nevoie de opinii avizate in ceea ce priveste accesarea de fonduri nerambursabile. Sunt fondator al unui club de dans sportiv, si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile sala de sport Alexandra-Elena Alexandra-Elena Buna ziua, As dori sa stiu daca un club sportiv - ONG poate accesa fonduri nerambursabile pentru realizarea unei sali de sport. Daca se poate, va rog sa ... (vezi toată discuția)
Amenajare teren de fotbal, tenis aneli aneli Am o firma cu activitate sportiva, am teren . As vrea sa amenajez un teren de fotbal, tenis. Pot obtine fonduri europene nerambursabile mai mici de 70000 euro ... (vezi toată discuția)