avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Mai este necesara introducerea nr de inregistrare itm a decizie de incetare in cazul in care deja s-a introdus nr intern?
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 12:35, 23 Iunie 2010
da, trebuie introdus si-n revisal
Dar cum ar trebui sa procedez? Eu am introdus in revisal datele incetarii in ziua in care a avut loc incetarea, conform noilor reguli. Acum, cand am primit nr de inregistrare de la ITM ar trebui probabil sa mai incetez o data contractul respectiv ca sa pot sa scriu si nr de la ITM. E corect asa sau cum trebuie procedat?
Intrati in Revisal, la CIM respectiv, si faceti completarea necesara.
Adica trebuie sa selectez tip de modificare sau corectie la modificarea (adica incetarea) deja inregistrata? Alte casute nu mai am active.
Exact. Asa cum spuneti.
Desi, fiind vorba de incetarea CIM, nu as mai face aceasta modificare.Nu o mai verifica nimeni.

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Hg 37/2010 bvr bvr Buna ziua! Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi ... (vezi toată discuția)