avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Mai este necesara introducerea nr de inregistrare itm a decizie de incetare in cazul in care deja s-a introdus nr intern?
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 12:35, 23 Iunie 2010
Dar in cazul in care fac corectie a incetarii, practic, in revisal va ramane inregistrata si prima modificare( facuta conform legii) . Nu as vrea sa am probleme apoi cu ITM...
1. Corectie nu puteti sa faceti pentru ca datele initiale au fost introduse corect.
2. Este de fapt o adaugire, o completare, care se face cu "Modificare".
3. Si, cum va spuneam mai sus, ITM nu are ce sa zica pentru ca nu are nr. CIM dat de ITM, inregistrat in Revisal.
Multumesc pt lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Hg 37/2010 bvr bvr Buna ziua! Cum interpertati hg 35/2010 privind inregistrarea contractelor individuale de munca in registrul de evidenta al salariatilor cu cel putn o zi ... (vezi toată discuția)