avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... delegatie administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

delegatie administrator

Pentru reprezentarea unei societati comerciale in instanta ,de catre administrator ,este suficienta depunerea la dosar a unei delegatii prin care administratorul este imputernicit sa reprezinte firma?
daca da care este temeiul legal?
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 23:54, 29 Iunie 2010
Temeiul legal : Lg. 31/1990.
Administratorul reprezinta legal SC in instanta cf. prev. Titlul III, Legea 31/1990, republicata si cf. prev. Actului Constitutiv al SC.
Si pentru aceasta reprezentare ii este de ajuns o delegatie emisa de societate sau trebuie sa depuna la instanta si alte documente?
E suficienta o delegatie, cu aratarea functiei de Administrator
multumesc ,intrebam pentru ca o judecatoare idioata mi-a aminat cauza sa-i depun statutul societatii in copie desi depusesem delegatie la fel ca si la alte instante. Culmea e ca actiunea e a societatii mele si si ea este formulata prin administrator.
multumesc inca o data.

Alte discuții în legătură

Certificat constator eliberat de orc ContSters60018 ContSters60018 Trebuie sa obtin un astfel de certificat pentru actualizarea datelor firmei mele SRL la una dintre bancile cu colaboram. Trebuie sa am procura semnata de ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii insolventei glumi glumi Buna ziua. As dori sa stiu daca in cazul unei societati cu raspundere limitata in care sunt 4 asociati este necesar acordul tuturor pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Delegatie comar comar ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)