avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constator eliberat de ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constator eliberat de ORC

Trebuie sa obtin un astfel de certificat pentru actualizarea datelor firmei mele SRL la una dintre bancile cu colaboram.
Trebuie sa am procura semnata de administrator sau de directorul general executiv?
Cel mai recent răspuns: ionutanton777ro , utilizator 10:42, 25 Iulie 2008
Este suficienta o Delegatie semnata de administrator sau de director.
Aici este model de cerere: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2008
Raluca Balascan, Avocat
Depinde unde, la Bacau am dat peste un domn "Jurist" (asa scria pe ecuson) care s-a uitat la imputernicire (simpla, doar semnata si stampilata de asministrator) foarte cas, spunandu-mi ca nu primeste asa ceva. Culmea e ca si directorul ORC i-a dat dreptate in primele 2 zile. Dupa asta s-a raazgandit in mod "misterios".

Acum, in temeiul legii, reprezentarea se poate face in temeiul unui act care nu trebuie sa poarte vreo forma speciala, ci doar sa provina de la persoana indreptatita, in cazul de fata de la reprezentantul legal al societatii.
Procedura este mult mai facilă dacă se adresează Oficiului Naţional al Registrului Comerţului.
Puteţi trimite cererea prin fax la nr. 316 08 29 sau prin poşta electronica E-mail : onrc@onrc.ro, urmând ca după confirmarea primirii acesteia, să o ridicaţi direct la sediul ONRC din Blvd. Unirii nr. 74, Bl. J3b. Tr. II+III, Sector 3, prin Biroul de furnizare informatii de la parter.
Da, la ONRC nu se cer nici un fel de imputerniciri, se cere in nume propriu direct Constatatorul. Se elibereaza in 30 minute la urgenta, daca se depune personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator ana_maria1 ana_maria1 Buna ziua! Se poate scoate din Bucuresti ,certificat constatator pentru un pfa platitor de tva din constanta?Sau daca se poate scoate din alta parte?Am ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa obtinerea certificatului constatator de la orc onimada onimada Care sunt pasi de urmat dupa obtinerea certificatului constatator de la Orc pentru a incepe activitatea la un punct de lucru? (vezi toată discuția)
Imputernicire semnare acte subcontractant - urgent twisted111 twisted111 Buna ziua, Am participat la o licitatie deschisa in calitate de lider de asociere. Autoritatea contractanta printr-o solicitare de clarificari indica ... (vezi toată discuția)