ContSters112731 
	    	Utilizator

ContSters112731 
	    	Utilizator	    

ContSters112731, utilizator
 ContSters112731, utilizator 	
			 Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

buna ziua .
2.daca contestatia in anulare,suspenda executarea, cu plata unei cautiuni.
va multumesc anticipat
~ final discuție ~
 mytly_mytly	                   

daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)
	                    mytly_mytly	                   

daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)

CORINA CONSTANTIN	                   

O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
	                    CORINA CONSTANTIN	                   

O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)

eugen82	                   

as dori sa stiu cum trebuie sa procedeze legal un executor judecatoresc daca a fost trimisa catre debitor somatie de executare, dar acesta are pe rol o cerere ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

as dori sa stiu cum trebuie sa procedeze legal un executor judecatoresc daca a fost trimisa catre debitor somatie de executare, dar acesta are pe rol o cerere ... (vezi toată discuția)