avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legea 123/2008 pentru o alimentatie sanatoasa in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legea 123/2008 pentru o alimentatie sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar.

Ce contraventii aduce acesta lege? In lege spune: Art. 16
Constituie contraventii incalcarea dispozitiilor art. 9-12 si se sanctioneaza conform reglementarilor in vigoare. Dar care sunt reglementarile in vigoare?? Va rog ajutati-ma!

Alte discuții în legătură

Ajutor material la nastere crs297 crs297 Buna ziua, Am citit in contractul colectiv de munca urmatorul articol: Art. 51 In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii ... (vezi toată discuția)
Anularea activitati merin merin Primaria pe raza careia am magazinul alimentar mi-a anulat autorizatia de functionare pentru ca nu imi respect programul de functionare. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)
Modificari la ccm ramoram ramoram Buna ziua Va rog frumos in masura in care va permite timpul sa ma ajutati cu o problema. La inceputul anului 2017 s-a facut o modificare la CCM prin care la ... (vezi toată discuția)