Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

cocuta2010 
	    	Utilizator

cocuta2010 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 stefania-andreea	                   

In decembrie 2010 matusa mea mi-a facut contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager.As dori sa stiu daca ea ar putea in vreun fel sa \"atace\" ... (vezi toată discuția)
	                    stefania-andreea	                   

In decembrie 2010 matusa mea mi-a facut contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager.As dori sa stiu daca ea ar putea in vreun fel sa \"atace\" ... (vezi toată discuția)

Alexandrugh	                   

Bună seara bunica mea are deep de uzufruct cu mama, sa stea în casa cât trăiește dar bunica a renunțat și a plecat la fratele ei 
Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandrugh	                   

Bună seara bunica mea are deep de uzufruct cu mama, sa stea în casa cât trăiește dar bunica a renunțat și a plecat la fratele ei 
Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)

florin_pelin1968	                   

Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)
	                    florin_pelin1968	                   

Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)