avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta nelegitima
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta nelegitima

Cui ma pot adresa mai departe dupa o sentinta nelegitima dar definitiva? Procesul a durat mai bine de 4 ani, mi s-a anulat partial si absolut un act de proprietate fara ca partea adversa sa aiba vreun document (numai pe vorbe si martori mincinosi, pe care firesc nu am cum sa-i demonstrez, + "ungerea" a doua complete de judecata). Mentionez ca pana si cel mai mare prost, daca citeste dosarul si vede documentele, isi da seama de abuzul facut....Merge direct CEDO? Orice incercare in teritoriu, locala, este de prisos: se vor "unge" toate instantele. Judecatorii pot fi reclamati la CSM?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:22, 26 Iunie 2010
Pentru a ajunge cu dosarul la CEDO trebuie sa epuizati toate caile de atac la instantele din Romania, mai putin contestatia in anulare.
La CEDO puteti merge doar dupa ce ati epuizat caile de atac. faceti apel si recurs.puteti reclama si judecatorii la CSM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire respinsa costi_mbd costi_mbd Am avut un proces pe rol, in instanta de fond am castigat noi iar la recurs am pierdut. Dupa pronuntarea sentintei care fiind irevocabila, am gasit niste ... (vezi toată discuția)
Petitie la csm Martonze Martonze Am citit pe site-ul CSM abaterile care pot face obiectul reclamatiilor la Inspectia Judiciara. Concluzia este ca hotararile care sfideaza probele, care sunt ... (vezi toată discuția)
Plangere csm utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Pot face o plangere catre CSM daca o doamna judecator a pronuntat o hotarare prin care a respins ca neintemeiata cererea de constatare a ... (vezi toată discuția)