Buna ziua, am o cunostinta care m-a rugat sa aflu cum se poate obtine marirea pensiei alimentare pe care judecatoria a hotarat-o in urma divortului. Fostul sot nu vrea sa recunoasca faptul ca are bani, nu ii declara, firma lui e intotdeauna "in pierdere" , insa el are multi bani. Totodata, mama fetitei doreste sa ii limiteze tatalui vizitele, la cat mai putine, intrucat a observat un comportament anormal al tatalui in prezenta fetitei. Cu cine poate vorbi mama fetitei, si ce se poate face, va rugam, un raspuns, daca se poate. Multumim !
mi-e greu, totusi, sa cred ca nu se poate dovedi in mod absolut nimic.
daca veti merge la o consultatie juridica, poate un avocat priceput va gasi ceva metode de a afla veniturile, facand anumite cereri / adrese la diverse institutii, persoane juridice etc.
faptul ca el nu doreste sa se afle veniturile lui, nu inseamna ca nu se pot dovedi, impotriva vointei lui. practic, in 99% din cazuri, paratul Nu doreste sa se afle veniturile, si totusi, se afla ...
Bine, sa zicem ca eu am o firma care merge pe zero, fiindca eu castig cu ea 10 mil pe luna si cheltuiesc pe ea tot atat, deci, profit zero. nici un salariat, nici un venit. Si spun tuturor ca nu am ban, OK_? firma e si pe net, se numeste Digital Design Team, si poate fi verificata de oricine