avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

am contractat un credit la o banca acum 3 ani,pe care nu l-am achitat.banca a dat dosarul unei firme de recuperari.ce pot face acestia in situatia in care nu am proprietati,bunuri si ce drepturi au ei sa actioneze?
mentionez k e un credit de bunuri pers de vreo 80mil.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:30, 27 Iunie 2010
Banca a cesionat creanta firmei de recuperare iar aceasta firma s-a subrogat in toate drepturile pe care banca le avea in baza contractului de credit incheiat cu d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ionel as ionel as buna ziua.am o mare problema.acum 2 ani am facut un imprumut la cetelem doar cu buletinul si adeverinta de la firma la care lucram.pt k firma respectiva a dat ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperari dansultanu dansultanu buna seara! ce-mi pute-ti spune de firmele de recuperat datorii?? o firma ma contactat sa le cesionez creanta,daca le cesionez prin contract la ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite oana_81 oana_81 Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support ... (vezi toată discuția)