avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... drepturile fostilor detinuti politici din perioada ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

drepturile fostilor detinuti politici din perioada comnista

La ora actuala sunt cetatean german am plecat din romania inca inainte de revolutie(am fugit). In perioada comunista am fost detinut politic 8 ani de zile si mi-a fost confiscata averea ,putina pe cere o aveam. Am aflat de legea care despagubeste pe fostii detinuti politici. Ma intereseaza daca eu ,care nu mai sunt cetatean roman , pot beneficia de aceste drepturi si daca da cui ma pot adresa. Daca as putea sa ma adresez autoritatilor din Germania pentru solutionarea cauzei mele (avocat, notar) avind in vedere starea mea de sanatate si virsta inaintata 86 ani.Va multumesc pentru raspunsuri celor care vrti sa ma lamuriti. Sau sa-mi spuna cineva daca ma pot adresa direct la CEDO .
Cel mai recent răspuns: scrichy , utilizator 07:50, 29 Iunie 2010
@Ruxandra Cojocea
Multumesc,am sa citesc legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege pt cei deportati Lorena_Teo Lorena_Teo Socrul nasei mele a fost deportat in Rusia si acum vrea sa stie daca poate beneficia de acei bani care se dau celor care se incadreaza in legea 221/2009, ... (vezi toată discuția)
Acordarea despagubirilor ContSters79066 ContSters79066 Revin cu o întrebare pe care am mai pus-o în anul 2010 referitoare la acordarea desbăgubirilor în cuantum de 5.000 de euro, despăgubiri acordate în baza ... (vezi toată discuția)
Despagubire dizidenti politici noisette noisette Unchiului meu, i s-a gasit o banala invinuire si in anii 60, comunistii l-au inchis vreo 4 ani...unchiul meu era un mare anticomunist si din cauza asta ei i-au ... (vezi toată discuția)