avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imprumut prin notar,executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

imprumut prin notar,executare silita

in 2007 am imprumutat bani de la o persoana prin contract notarial,urmand sa l achit intr un an ,in 2008 am terminat de achitat datoria,iar acum ma trezesc acasa cu un document de executare silita.eu m am mutat nu mai am nici contractul,nici dovada platii.au ce sa mi faca dk contractul a expirat din 2008?
roxanapamfile a scris:

dk ma inteleg cu persoana respectiva ma mai executa?tre sa mai platesc cheltuielile de executare?

Va rog frumos sa nu mai scrieti mesaje consecutive.Folositi optiunea editare pentru a completa ultimul dvs. mesaj postat, daca intre timp nu a mai postat altcineva.

Intelegerea cu persoana respectiva-creditorul, daca acesta doreste, o puteti face, insa aveti mare grija, poate reusiti sa obtineti un inscris prin care creditorul recunoaste ca a primit 30000 euro si ca debitul ramas este de 10000 euro.Probabil veti plati si cheltuielile de executare.

In caz contrar, exista riscul, ca pentru intreaga creanta 40000euro, sa va fie executat bunul imobil prin vanzare la licitatie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament David1122 David1122 Buna seara As avea o intrebare. Va rog daca ma puteti indruma. Tatal decedeaza in octombrie, vine fiul si face succesiunea. Imprumuta 5000 euro prin notar ... (vezi toată discuția)
Nu mai platesc la banca Maria897 Maria897 Buna ziua, In anul 2007 am facut doua credite. Unul pentru un teren si unul pentru casa, la banci diferite. Pe teren plateam 300 euro/luna...la casa mult ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in rate prin act notarial remier remier Buna ziua, As vrea sa vand masina cumparata in 2008 cu bani prin imprumut la banca si mai am rate pana la sfarsitul lui 2013. Am primit o oferta de la ... (vezi toată discuția)