avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se suspenda preavizul pt concediu de odihna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se suspenda preavizul pt concediu de odihna?

pers x intra in preaviz de 20 zile , incepand cu data de 1 iulie. Are cerere de concediu de odihna incepand cu 5 iulie. ce se poate face in situatia asta?
mentionez ca postul va fi restructurat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 28 Iunie 2010
ginutz_a a scris:

inca o intrebare: in cazulo de fata, nu se va mai acorda concediul de odihna?
va trebui sa platim zilele neefectuate si se va merge pe preaviz?

In acest caz, la incetarea c.i.m i se va compensa in bani CO neefectuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si co in caz de concediere valery_70 valery_70 In data de 22.07.2008 am fost anuntati ca firma nu ne mai poate asigura de lucru din 23.07 si ne concediaza .Va rog sa-mi spuneti daca avem dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna se poate efectua in perioada de preaviz? maryang maryang E corect daca un salariat in anul 2009 nu a reusit sa efectueze concediul de odihna si este dat de angajator in somaj, zilele de concediu de odihna aferente ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz emine emine Buna ziua, Lucrez la o firma ca operator prelucrare date si vreau sa imi dau demisia Conform contractului actual trebuie sa stau in preaviz 15 zile ... (vezi toată discuția)