avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general act de proprietate constructie in regie proprie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

act de proprietate constructie in regie proprie

V-as ruga sa am lamuriti care este actul de proprietate in cazul in care o societate realizeaza o constructie in regie proprie .

Cladirea realizata , a fost declarata la Directia de taxe de impozite si taxe locale pe baza pv de receptie finala .
Pe baza autorizatiei de construire si a procesului verbal de receptie finala s-a intabulat dreptul de proprietate asupra cladirii primind o incheiere parafata la oficiul de cadastru .


Care este totusi actul de proprietate al constructiei intabulate ? Trebuie ridicat vreun titlu de proprietate de pe la primarie ? Multumesc .

Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 11:44, 21 Iunie 2007
extrasul de carte funciara face dovada proprietatii.....cine vrea sa stie mai mult poate cere copii de la cadstru de pe documentia depusa....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)
Consecinte neintabulare cladire noua furgim furgim Ce se intampla daca dupa ca am obtinut autorizatia de constructie si am ridicat cladirea nu o intabulez? Nu vreau sa o vand sau sa garantez vre-un credit cu ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie = act de proprietate? Crinel Crinel La finalizarea unei constructii in baza autorizatiei de construire, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor intocmit de primarie tine loc de act ... (vezi toată discuția)