avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitorii unei despagubiri legea 247
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitorii unei despagubiri legea 247

soacra noastra a decedat si tocmai a venit o instiintare ca are dreptul la despagubire pentru pamintul pe care a avut casa si a fost demolata abuziv. Suntem 3 mostenitori si vrem sa stim daca trebuie sa facem succesiune pentru a putea intra in posesia mostenirii sau nu sunt sperante de despagubire.
faceti succesiunea.. nu stim in legatura cu sperantele daca sunt sau nu reale.. nu am vazut nimic sa va putem da o sugestie, dar mostenirea e bine sa o dezbateti
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat sau copie, titlu proprietate marian1268 marian1268 soacra mea, impreuna cu cei 3 frati au un teren. titlul de proprietate a fost ridicat de unul dintre frati. soacra mea a decedat, iar eu impreuna cu cumnatul ... (vezi toată discuția)
Probleme de mostenire leusan leusan Tatal meu a decedat.Are un certificat de mostenitor dupa tatal lor(bunicul) impreuna cu fratii sai , si mama sa pe cote parti ,fara a fi iesiti din ... (vezi toată discuția)
Mostenire unchi lenka2010 lenka2010 Salut tuturor/ In urma mortii unchiului meu a ramas o casa si o suprafata de pamint 0.50ha. Am incercat eu ca nepot sa cumpar de la celelalte parti ... (vezi toată discuția)