avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit fara girare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit fara girare

am primit 3 salarii pe master card si 6 pe visa card, total 7200 ron, atunci eram angajat si in momentul de fata nu mai muncesc in urma reducerii de personal, am folosit banii in scopuri personale cu gandul repunerii sumei in cont, ne stiind pe viitor de concedieri, in baza acelor salarii ne fiind girat nimic nu era normal sa fie suma asigurata de catre o firma de asigurari?, sau banca si-a asumat acel risc de a ramane fara acei bani? eu nu am bunuri personale de nici un fel si nici venit.care a fost baza pe care au dat acei bani si in cazul ca nu se mai pot restitui in cont de catre mine la ce ma pot astepta mai rau?
Cel mai recent răspuns: adam ramon , utilizator 13:18, 29 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Final...executare blueblue blueblue Ei bine...dupa o perioada in care am beneficiat de reesalonare, a venit momentul in care nu-mi mai pot permite luxul de a plati o rata care mi-a fost calculata ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru bani luati imprumut Emil Juchi Emil Juchi buna ziua am luat de la o matusa de a mea niste bani imprumut.eu nu am reusit sa-i dau datoria in termnul stabilit,fapt pentru care matusa mea m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu 100% stefiul stefiul Detin 2 carduri: unul Visa de salariu - pe care am descoperit de cont si tot la aceeasi Banca, unul de credit- Master. Salariul il iau lunar pe data de 13, iar ... (vezi toată discuția)