avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare definitiva si irevocabila contestata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare definitiva si irevocabila contestata?

Buna ziua, am si eu o nelamurire... am avut un proces pe care l-am castigat cu 'hotarare definitiva si irevocabila ' la CAB, dar am primit acasa o citatie in care cel care a pierdut a facut o contestatie. S-a judecat tot la Cab si azi am aflat ca pronuntarea a fost'' respinge contestatia in anulare ca nefondata. Irevocabila CMT-SR. Imi puteti spune daca am castigat sau mai are alta cale de atac? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters155663 , utilizator 13:35, 10 Iulie 2010
este normal ca in loc de revizuire sa deschida un alt dosar , la alt tribunal tot cu acelas subiect? primul -revocare donatie( ajuns pana la CAB unde s-a dat hotarare definitiva si irevocabila) si al doilea la sect 5 tot cu revocare donatie(repunere pe rol unde pe langa mine ca parat mai sunt si toti judecatorii care au dat sentinte in primul dosar)????
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna revizuire? ContSters155663 ContSters155663 Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai ... (vezi toată discuția)
Irevocabila sau repunere pe rol? ContSters155663 ContSters155663 Am un dosar cu revocare donatie pe care l-am castigat la Giurgiu , apoi la Cab unde au spus irevocabila si definitiva , cel care a pierdut a facut contestatie ... (vezi toată discuția)
Recurs/revizuire hot.definitiva ? mjion mjion Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de ... (vezi toată discuția)