avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... studii grefieri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

studii grefieri

buna! as vrea sa mi spuna si mie cineva concret daca pot sa ma inscriu la examenul din septembrie 2010 , la Scoala Nationala de Grefieri daca nu am studii juridice ? ci studii superioare de alt fel.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LARISA PINTEA , Avocat 18:00, 29 Iunie 2010
Mai jos e Regulamentul privind concursul de admitere la Scoala Nationala de Grefieri, mai exact articolul 3 va intereseaza. Trebuie sa aveti in vedere si conditiile care pot fi impuse inainte de examen, anul trecut se pare ca nu au fost acceptati cei cu studii superioare, dar nu juridice...
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Scoala grefieri mariioana mariioana Buna! Sunt incantat de scoala nationala de grefieri si as vrea sa stiu cat este taxa. Multumesc (vezi toată discuția)
Cum suna viitorul?!! nonela nonela :-/pentru incadrare pe post de grefier cu studii superioare, respectiv drept, este obligatoriu si acel curs la sng? .........si daca e obligatoriu acel ... (vezi toată discuția)