avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... vacanta... noastra
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

vacanta... noastra

:thumbup:
de azi si paaaaa.n' la toamna sunt in vacantaB-)
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
ContSters152027, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 22:36, 10 August 2010
Sunt in asentimentul colegului trope_doi =D>
Dar oare noi putem sa ne luam vacanta cindva?poate asa 2-3zile citeodata:(
Mereu alte legi ,mereu alte modificari....doar sa ne lasam de meserie si atunci sa stam linistiti in vacanta....:)
oricum ar fi eu tot plec in vacanta 10 zile la tratament..altfel o iau razna..:wave:
am fost in moldova..
nu a fost prea amuzant pt mine..
am muncit toata saptamana in gospodaria parintilor mei...
desigur a fost util si m-am bucurat...pt parinti
fiica-mea s-a distrat 'pe cinste'...a facut baie in prut, distinct de calaritul porcului prin gradinaetc:D
acu' stau o sapt in bucuresti...:)
Vacanta...:hm:...vacanta.....:-/.....vacanta.....imi suna cunoscut:D

contabil autorizat-insp.res.umane
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
ContSters109653, utilizator
daca tot nu povesteste nimeni ce face si eu am inceput...voi continua:D
duminica plec la mare..la noi ...7 nopti
mi-e dor oarecum de unele chestii:D pe care doar la mare le vezi...sau le vezi daca esti foarte obraznic..
dar densitatea e mai mica.. chiar obraznic fiind:)
Esti somer ?:D

Alte discuții în legătură

Conflict in discoteca, vatamare corporala ... grava ? unbaiat unbaiat Buna seara, am decis sa apelez la ajutorul dumneavoastra deoarece ma aflu intr-o situatie foarte urata fara a avea nici o vina. Deci am sa va povestesc tot ... (vezi toată discuția)
Urmărire/hărțuire Jeff Jeff Salutari tuturor! In urma unei \"probleme\" mai vechi (in care a fost vorba doar de simpla prezenta la locul respectiv), după 5 ani, ma trezesc amenințat de ... (vezi toată discuția)
...de toamna ContSters167247 ContSters167247 Nu am nimic pregatit. In plus trebuie sa plec.Propun topic cu o tema generoasa : \"toamna\". Cuvinte (si derivate ale acestora ) propuse in context: ruginie, ... (vezi toată discuția)