buna ziua,am avut in iunie procesul de divorti in care sotul n-a semnat divortul pe motiv ca nu vrea sa divorteze si afost amanat pe luna septembrie si ca sa ducem fiecare 2 martori eu am depus si adev.eliberat de medic.legist ca am fost batuta dar na fost luat in seama ca daca sotul nu vrea sa divorteze ca nu are motiv.inainte dea intra in sala a spus ca semneaza iar in fata judec. n-a semnat.inadoua zi afacut o cerere in care este de acord cu divortul asa cum am cerut eu adica sa-mi iau numele inapoi, evacuarea din locuinta care este dobandit inaintea casatoriei ca nu avem copiii. in cerere a mentionat ca nu se va prezenta la termenul din septembrie si ca declaratia lui este definitiva.mentionezi ca inca stam in aceasi casa nu vrea sa plece este foarte agresiv,consumand bauturi alcolice.am chemat si politia dar nu au facut nimic spunand ca trebuie sa asteptand terminarea divortului. acum doua zile a trebuit sa parasesc domniciliul meu si sa ma mut la fiica mea in alta localitate ca ma ameninta ca ma omoara cu cutitul face scandal cu vecinii ca ma ascund la ei.asi vrea un sfat si asi vrea sa stiu daca se pronunta div.in septembrie,daca inregistrarea pe telefon este buna ca proba sica copiii mei sunt acceptati ca martori .copiii sunt din prima casatorie nu am avocat ca nu permit .va multumesc anticipat
va multumesc pentru raspuns dar vreau sa specific casatoria afost incheiata in16 mai 2008 si nu avem copiii impreuna si ca sotul stie de inregistrarea pe tel.iar copiiii sunt major au intre 24 si34 de ani si am dus la proces ca martori si am specificat ca sunt copiii mei din casatorie anterioara si tot n-au fost luati in seama.
bani n-am prt.avocat am pensie de 530 lei.sper ca se va termina in septembrie.
cu multumiri.
Divort
Iordache Aurelian
Se pot folosi ca probe in procesul de divort,inregistrarile efectuate cu telefonul mobil,al convorbirilor dintre reclamanta si parat,daca din acestea reies ... (vezi toată discuția)