tutu12 
	    	Utilizator

tutu12 
	    	Utilizator	    

sca baloisibaloi 
	    	Avocat

sca baloisibaloi 
	    	Avocat	    

Seashell 
	    	Utilizator

Seashell 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

Este posibil sa ceara custodie comuna? Exista asa ceva? Mentionez ca fiul meu cand a fost audiat nici nu a vrut sa auda sa ramana cu tatal. Fostul sot nu are un loc de munca stabil, este alcoolic si agresiv.
Daca renunt sa-mi plateasca cheltuielile de judecata exista posibilitatea sa se incheie o data pentru totdeauna acest proces???:((
 luiza2008, utilizator
 luiza2008, utilizator 	
			 marafx	                   

Am castigat divortul si incredintarea fetitei.
s-a facut apel de catre fostul sot si a fost scris: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în termen ... (vezi toată discuția)
	                    marafx	                   

Am castigat divortul si incredintarea fetitei.
s-a facut apel de catre fostul sot si a fost scris: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în termen ... (vezi toată discuția)

ContSters201565	                   

Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters201565	                   

Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)

alexandraandrei	                   

Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.sunt in proces cu fostul meu sot ne-am divortat si acum ne luptam pentru custodie copil.in urma divortului ... (vezi toată discuția)
	                    alexandraandrei	                   

Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.sunt in proces cu fostul meu sot ne-am divortat si acum ne luptam pentru custodie copil.in urma divortului ... (vezi toată discuția)