avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Citatie la contestatie in anulare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Citatie la contestatie in anulare!

Buna ziua tuturor


Azi am primit citatia pentru infatisare pe data de 9 sept.2010 la Curtea de apel Alba!
Dupa formularea motivelor in cazul acestei contestatii faptul ca ne citeaza in instanta asta inseamna ca s-a luat in considerare contestatia mea?

Vreau sa mai formulez un memoriu in care sa descriu exact modul cum am fost data afara pentru ca din cate se pare nu voi putea fii prezenta la proces.
Pot intitula aceasta hartie Memoriu sau tot Motivare? pentru ca in formularea contestatiei am mai scris o Motivatie.........

Multumesc tuturor pentru sfaturi si astept cat mai multe pentru ca sunt in criza de timp!


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 1 Iulie 2010
Faptul că aţi primit citaţie nu înseamnă că aţi şi câştigat procesul. Procedura civilă obligaă instanţa să citeze părţile implicate în proces. Referitor la motivare sau memoriu, cum vreţi să-l denumiţi, puteţi să-l trimiteţi la instanţă, instanţă care are obligaţia de a analiza toate înscrisurile care compun cauza aflată în judecată.
Stiu si eu ca nu e castigat procesul dar pentru mine e un pas important numai faptul ca ma lasa sa-mi motivez cel putin contestatia si poate .............cel putin sper ca de data asta sa nu mai fie influente politice si instanta sa judece drept!

Multumesc mult!
puteti face precizari in notele de sedinte ce le puteti depune si la primul termen.
Nu stiu ce sunt note de sedinte,nu cunosc termenii juridici asa bine,daca puteti sa-mi explicati putin.....
N-o sa fiu in tara la proces si asta ma cam incurca deaia trebuie sa ma pregatesc din timp si in asa fel incat sa nu fie nevoie de prezenta mea!
Exclus reprezentarea prin avocat din lipsa de bani!

Va multumesc!
Trebuie sa faceti cerere de judecare in lipsa ..... nu aveti ce sa mai pregatiti acum .. dvs ati depus contestatia , iar angajatorul trebuie sa depuna intampinare. Dupa aceasta etapa , se va trece la propunerea , incuviintarea si administrarea probelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare pentru plangere penala???? danmocanescu danmocanescu Buna ziua, Dupa ce am fost dat in judecata si am castigat procesul la judecatorie, reclamantul a cerut sa fie judecat si la parchet, am castigat si acolo, ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ContSters30487 ContSters30487 as putea depune o contestatie in anulare daca hotararea nu este inca redactata? Tin sa precizez ca termenul de depunerii contestatiei este de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Juridice horenciuc valentina horenciuc valentina Am un dosar la judecatorie care a ramas in pronuntare in data de 21 .09.2010, urmand a mi se comunica hotararea pe care nu am primit-o inca.Am intrebat la ... (vezi toată discuția)