avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drama. Ce faci cand in fiecare minut te astepti sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drama. Ce faci cand in fiecare minut te astepti sa pierzi totul?

ce motivatie poti da subconstientului cand te astepti din minut in minut sa sune ttelefonul sau sa te anunte cineva ca ai pierdut tot casa ,etc cariera tot multumindu/ma cu lacrimile pe care le voi pierde curind
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 22:44, 2 Iulie 2010
O singura motivatie: Ca nu ati pierdut nici pe departe tot. Sa fiti sanatoasa si sa o luati de la capat cu forte proaspete, fiindca oricaruia dintre noi i se poate intampla, acestea sunt vremurile pe care le traim . Nu va invinovatiti mai mult decat trebuie, nu disperati... acesta este sfatul meu si va doresc sa aveti curaj , sa luptati mai departe. :)
multumesc,Ana mie teama ca o sa cedez psihic si forta fiz:((ica nu/mi mai este de folos:((:((
Incurajati-va spunand ca ati facut ce ati putut.....exista intotdeauna o sansa....puterea de a o lua din nou de la capat....mult, mult noroc, va doresc...
multumesc ,doina,mi se pare un vis si astept sa ma trezesc,insa realitatea e alta e ziua si noaptea nu vine pentru ca nu mai reusesc sa dorm doar cand ajung la epuizare,nu mam gandit niciodata ca mie mi se poate intampla asa ceva si singuri mei prieteni sunteti voi
Asa este, va aparea o noua sansa , veti constata cat de puternice resurse interioare aveti spre a va continua periplul prin acest hatis prin care incercam cu totii sa inaintam.Unii suntem mai pregatiti , altii mai putin, cert este ca nu exista o singura sansa, daca ar fi asa, cat de multe lucruri nu pierdem , dupa ce am luptat sa le avem? Aveti lucrul cel mai de pret, viata dvs. care depinde de sanatatea dvs. peihica: manajati-va psihicul pentru a putea uza de sansa care vi se va ivi, pentru a gasi tehnici si strategii , pentru a reusi. Incepeti de acum, si veti vedea ca si un astfel de esec va poate face mai puternica.

Alte discuții în legătură

Scrisoare catre liceeni Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Scrisoare către liceeni - Tudor Chirilă Tudor Chirilă a scris astăzi un articol atât de frumos, atât de sincer, atât de adevărat. Îi rog pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog! tata e un alcoolic si imi terorizează familia ... Andreea200777 Andreea200777 Ajutor va rog! Tata e un alcoolic si imi terorizează familia de ani. Mama e singura care lucreaza cu act de muncă. Se trezeste de la 5 pentru a merge la ... (vezi toată discuția)
17 ani Mariana_o Mariana_o este adevarat ca la varsta de 17 ani,o persoana poate sa scrie o cerere prin care sa ceara sa nu mai depinda de parinti? (vezi toată discuția)