avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema angajatului - SALARIUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema angajatului - SALARIUL

Buna ziua, am si eu o problema. De 2 ani si jumatate lucrez in Bucuresti la o firma privata. Am fost angajat in februarie 2008 cu contract pe perioada determinata de 3 luni, fara sa semnez fisa postului, cu un salariu de 2000 RON net. Dupa cele 3 luni am fost trecut pe nedeterminata cu 2450 Ron net, iar fara semnarea fisei postului. Mi s-a oferit cazare, chiria fiind platita de angajator. Am fost anuntat ca nu o sa mi se mai plateasca chiria incepand cu octombrie 2010. Problema e ca sunt din provincie, iar pe salariul actual nu imi pot permite sa mai muncesc in Bucuresti, iar angajatorul nu pare sa vrea sa imi modifice salariul (desii din cate stiu ar fi trebuit sa umble la salariu din cand in cand). Sant un angajat punctual, corect, mi-am indeplinit mereu sarcinile de servici, niciodata nu mi s-a reprosat nimic. Ce sfaturi imi puteti oferii? Cum sa discut cu angajatorul? Cum sa pun problema astfet incat sa nu zica "daca nu iti convine pleaca"?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dodyalfaed , utilizator 09:41, 2 Iulie 2010
Daca nu ati stipulat intr-un contract ca pe perioada derularii CIM dvs, angajatorul se obliga sa va plateasca chiria, nu reiese ca angajatorul este dator fata de dvs, pentru a reduce costurile considera ca nu trebuie sa mai sustina aceasta cheltuiala, nu este moral dar ce mai este moral in ziua de azi.
Am inteles, dar, cum sa pun problema intr-un fel in care sa inteleaga si angajatorul? Iar cu fisa postului e normal, sa nu o am, sau sa nu existe? Trebuia semnata de mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de pensia alimentara Meda_m Meda_m Salariu net de 8000RON. Pensie alimentara de 25% din 8000RON. Locul de munca se afla in alt oras decat cel de domiciliu. Prin urmare,se plateste o chirie de ... (vezi toată discuția)
Problema : fisa postului laraandy laraandy Am angajat pe cineva acum o luna. In acea perioada pe acel post nu exista o fisa a postului deoarece era un post nou. Asta s-a intamplat acum o luna. Astazi am ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Lumiz Lumiz Lucrez la o unitate de stat. Am fost angajata pe post de inspector. In fisa postului am asigurarea sistemului informatic implementat. Acum seful vrea sa mi ... (vezi toată discuția)