avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare

Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.:help:
Societatea pe actiuni X are in proprietate o cabana. Societatea pe actiuni Y preia in proprietate cabana.
Ce procedura trebuie sa urmez si de ce acte am nevoie pentru ca facturile de curent electric sa fie trecute pe S.A. Y?:hm:
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AnnaM , utilizator 22:43, 4 Iulie 2010
Pai, in primul rand firma X factureaza cabana societatii Y. In baza facturii societatea Y va merge la Primarie pentru a face declaratie de impunere impozit, de aici va primi o informare cum ca este proprietar pe caba si apoi la Electrica pt a transfera contractul de furnizare electricitate pe societatea Y. Cred ca aceasta este procedura pentru toate utilitatile.
Multumesc!:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat refacturare utilitati societati alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Buna ziua. De curand o firma la care tin evidenta contabila, ( x ) si-a mutat sediul social in chirie , la o alta societate. sa zic Y ...Intre cele 2 ... (vezi toată discuția)
Speta recuperare debit ContSters121815 ContSters121815 In anul 2005, o societate X a inchiriat un spatiu comercial cu teren aferent, teren pe care a construit o extindere a spatiului initial, avand obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre asociatie de proprietari nou infiintata eni pohl eni pohl Am urmatoarea situatie dificila: Intr-un condominiu nou,am infiintat o asociatie de proprietari. Avem deja inregistrarea la finante si CUI-ul. Suntem in ... (vezi toată discuția)