avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... unde
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

unde

spuneti-mi va rog la ce birou al tribunalului se depune actiunea de divort,cum se numeste biroul sau camera?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Ina Dimitriu , Consilier juridic 13:56, 2 Iulie 2010
Depinde de la o judecatorie la alta.
La Iasi, spre exemplu, exista un program la registratura judecatoriei, special pentru cererile de divort (doua zile pe saptamana, parca).
Nu uitati de taxa judiciara de timbru de 40 de lei si de timbrul judiciar de 0,3 lei.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare timbru judiciar intre 0,30 ron si 5 ron ? in functie de opinia instantei ? discover discover \" Valoarea timbrului judiciar variaza in functie de opinia instantei unde este depusa sau judecata cererea avand ca obiect somatia de plata, intre 0,30 RON si ... (vezi toată discuția)
Investire sentinta de divort PopaL PopaL Imi puteti spune va rog sentinta de divort trebuie investita ca definitiva? Procedeul si taxele ce trebuie sa le platesc? (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)