Marius Bote 
	    	Practician in insolventa

Marius Bote 
	    	Practician in insolventa	    

~ final discuție ~
 ContSters234559	                   

Acum cateva zile am fost sunat de o doamna de la o firma recunoscuta de recuperari creante din constanta si mi-a spus ca am fost dat in judecata pentru neplata ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters234559	                   

Acum cateva zile am fost sunat de o doamna de la o firma recunoscuta de recuperari creante din constanta si mi-a spus ca am fost dat in judecata pentru neplata ... (vezi toată discuția)

bianca25	                   

Buna seara!
   Sunt studenta in anul IV.si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei cu titlul \"Protectia speciala a minorilor\".Problema e ca ... (vezi toată discuția)
	                    bianca25	                   

Buna seara!
   Sunt studenta in anul IV.si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei cu titlul \"Protectia speciala a minorilor\".Problema e ca ... (vezi toată discuția)

machi	                   

pe ce site apar firmele (dosarele) care intra in lichidare cu un lichidator numit de instanta.mentionez ca sunt din mures
va rog sa mi raspude ti .am avut o ... (vezi toată discuția)
	                    machi	                   

pe ce site apar firmele (dosarele) care intra in lichidare cu un lichidator numit de instanta.mentionez ca sunt din mures
va rog sa mi raspude ti .am avut o ... (vezi toată discuția)