MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 kie 
	    	Utilizator

kie 
	    	Utilizator	    

kie, utilizator
 kie, utilizator 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ghebosel_leu	                   

am divortat de fosta sotie de 1an si doua luni,impreuna avem o fetita de 10 anisori ,care a ramas impreuna cu mama sa de atunci totul fost ok, imi a vedea ... (vezi toată discuția)
	                    ghebosel_leu	                   

am divortat de fosta sotie de 1an si doua luni,impreuna avem o fetita de 10 anisori ,care a ramas impreuna cu mama sa de atunci totul fost ok, imi a vedea ... (vezi toată discuția)

malisa	                   

Buna  ziua.
   An  urma  hotararii  judecatorest definitive si irevocabile am putut sa  plec  cu  copilul an UK fara acordul  tatalui. Nu am avem nici un ... (vezi toată discuția)
	                    malisa	                   

Buna  ziua.
   An  urma  hotararii  judecatorest definitive si irevocabile am putut sa  plec  cu  copilul an UK fara acordul  tatalui. Nu am avem nici un ... (vezi toată discuția)

costynel	                   

buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)
	                    costynel	                   

buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)