avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu probleme
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu probleme

buna seara simultumesc pentrui raspunsuri acum as mai avea o intrebare daca am ceva restante la creditul ipotecar ar putea cineva sa imi preia ipoteca?adica sa mute ipoteca pe un imobil mai valoros si sa imi plateasca el datoria?ar putea banca sa fie inpotriva?
va multumesc inca o data
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 23:34, 3 Iulie 2010
Nu, in principiu banca n-are de ce sa fie impotriva, mai ales daca cel care preia creditul (debitorul cesionar) este solvabil.
Depinde si de politica bancii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un imobil este ipotecat unei banci, iar valoarea sumei restante este mai mare decit valoarea imobolului, altcineva poate cere executarea silita cristipescar cristipescar daca imobilul este ipotecat unei banci iar valoarea restanta a creditului este mai mare decit valoarea imoblului altcineva poate cere executarea silita ??:O (vezi toată discuția)
Mutare ipoteca CristinaElenaT CristinaElenaT Buna ziua,am un apartament cumparat acum 9 ani prin credit imobiliar pe o durata de 30 de ani,acum as vrea sa il vand si sa cumpar unul mai mare,totodata sa ... (vezi toată discuția)
La ce sa ma astept si cum sa procedez in cazul de fata?!- datorii la banci Andystp Andystp Buna Seara, Situatia mea este una destul de complicata incat nici nu stium cum sa o descriu pentru a fi inteleasa. Eu am fost crescut de bunici. Bunicul ... (vezi toată discuția)