avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copie sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copie sentinta definitiva

intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles.
am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai completat de catre tribunal sa facut recurs si curtea de apel a mai modificat sentinta in 3/6/1010. intrebarea mea este cum pot sa am si eu o copie a sentintei definitive in care sa fie tot ce sa dat . mi se trimite acasa ma duc la judecatoria arad unde sa dat prima sentinta? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:15, 6 Iulie 2010
sentinta se trimite prin posta ,de la judecatoria care da solutia.de altfel,puteti sa faceti copie la orice act de la dosar,care se afla la judecatoria unde se judeca apelul.
Mergeti la judecatorie daca vreti sa aflati si motivele.
Aveti dreptul la copii xerox.
Doar ca dureaza pana ajunge la judecatorie.
Iar la Curtea de Apel nu veti prinde dosarul.
Asteptati pana ajunge la judecatorie.

avocat Claudiu Lascoschi
pai sentinta definitiva data de curtea de apel timisoara a fost in 3/6 2010 joi o sa fie o luna de cand s-a dat . deci o sa imi trimita prin posta sentinta definitiva ? o va trimite judecatoria arad?
Cred ca este prea devreme, daca sustineti ca in recurs, decizia s-a dat/instanta de recurs s-a pronuntat in data de 03.06.2010 (cred ca este o eroare anul 1010..., nu?).

Puteti obtine un certificat de grefa cu solutia din recurs (nu cred ca s-a redactat atat de repede hotararea) si se presupune ca aveti s.c. de la fond si decizia din apel, deci puteti avea o solutie finala, pana cand dosarul se va intoarce la Judecatorie.

in data de 3/6/2010 da dat de catre curtea de apel timis sentinta definitiva , defapt o completare la cele 2 sentinte date respectiv de judecatoria arad si tribunalul arad. deci imi vine sentinta acasa sau nu .

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva masterguni masterguni buna intrebarea mea este urmatoarea : daca in data de 3/6/1010 am primit o sentinta definitiva la curtea de apel timis in cat timp imi ajunge sentinta sau cate ... (vezi toată discuția)
Procedura cedo clientX clientX 1.Care este termenul de la care decurge perioada de contestatie la CEDO, 6 luni de la pronuntarea hotaririi definitive, sau 6 luni de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
O veste buna emanuellen emanuellen Cu putin timp in urma v-am povestit si v-am cerut parerea intr-un proces cu Casa de Pensii..DRAGILOR,azi am ajuns ca s-a terminat procesul la Curtea de Apel=D> ... (vezi toată discuția)