avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social pentru cei fara venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social pentru cei fara venit

sant casnica si am 2 copii minori beneficiez de pensie sociala?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:02, 7 Iulie 2010
Puteti beneficia de un ajutor social lunar, in conditiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat. Pentru aceasta, urmeaza sa va adresati primariei in raza careia domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sociala mame casnice gagaby gagaby Buna ziua am citit un articol intr-un ziar despre pensia sociala pentru mamele casnice,dar articolul era incomplet.Exista o lege care prevede asa ceva sau ... (vezi toată discuția)
Pensii si ajutoare sociale gheorghesorin gheorghesorin batrana,70 ani cu vechime 9ani in munca si fara alte venituri,poate primi pensie sau ajutor social? in ce conditii? (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului social mycutza07 mycutza07 As dori sa stiu daca o persoana poate obtine ajutor social si ce suma, in cazul in care un membru al familiei are pensie de handicap iar un altul are venit ... (vezi toată discuția)