ne-am deplasat cu executorul la debitor, fiindca acesta nu-si mai respecta angajamentul (un proces-verbal facut de executor prin care se obliga de restituie 1.000 lei pe luna). acolo, debitorul a zis ca nu are bani, iar executorul a trecut la executare. am luat marfa, legume, fructe, insa la pretul care era afisat pe raft!!! e corect??? eu legumele alea le luam de la distribuitori mult mai ieftin...suntem obligati sa le luam la preturile si cu adaosurile pe care el le are pe raft????
Buna ziua,
pretul este cel de intrare, nu cel de vanzare....poate are un adaos comercial foarte mare si atunci marfa este supraevaluata...acum urmeaza valorificarea bunurilor....bafta!
...ce ati vrut sa spuneti prin "valorificarea bunurilor"? bunurile le-am pus deja in vanzare de a doua zi, fructele sunt perisabile, altfel se strica...le-am pus la vanzare cam la pretul pe care-l aveam si noi....dar nu mi se pare corect faptul ca ni le-a bagat executorul pe gat la pretul ala...prima data a zis ca le luam la valoarea pretului de raft (avut de debitor) - 25%....apoi cand sa calculam, a pus pretul debitorului, cu toate adaosurile lui....
exista vreo prevedere legala care sa spuna la ce pret vor fi "dobandite" bunurile executate silit de catre creditor?
Nu putem afirma asa ceva...executorul a facut tot posibilul sa va recupereze din paguba....sunteti un caz fericit ca a mai fost cate ceva de recuperat......bafta!