avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Cat timp dureaza cererea de eliberare a anexei 24?Si ce documente sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 23:38, 6 Iulie 2010
Buna ziua ! De regula se elibereaza anexa 24 in aceeasi zi , cel mult a doua zi .
Acte necesare :
- CI solicitant , cunoastere asrede exacte ceilalti mostenitori prezumtivi ;
- Certificat deces autor defunct
- Acte de proprietate autor defunct defunct
- Certificat de atestare fiscala bunuri autor defunct .
pentru dezbaterea succesiunii nu este obligatorie prezentarea anexei 24.
Buna ziua !
Multumim pentru raspunsul dumneavoastra dar doresc sa va specific ca sunt in divergente cu cumnata si refuza sa-mi dea actele.In cazul acesta ce pot face?
in cazul acesta veti dezbate succesiunea pe calea instantei judecatoresti.
Cat costa taxa de succesiune ?

Alte discuții în legătură

Acte succesiune manuela39 manuela39 Ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii la notar ( pentru teren ) ? Multumesc mult ! (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vlad george vlad george buna ziua-am fost 7 frati din care am mai ramas 5 in viata,pentru dezbaterea succesiunii urmeaza sa ne prezentam la notariatul din judetul respectiv in termen ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare pentru deschiderea unei succesiuni si ce taxe trebuie platite? Olivia Dumitriu Olivia Dumitriu Buna ziua, In urma decesului mamei, in urma cu 2 luni jumatate, urmeaza sa ma prezint la masa succesorala impreuna cu fratele meu. As vrea sa stiu, in ... (vezi toată discuția)