avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... obtinere fonduri pentru ferma duzi si crestere viermi ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

obtinere fonduri pentru ferma duzi si crestere viermi de matase-posibil?

vreau sa infiintez o ferma de viermi de matase cu bani din fonduri europene, care este cantitatea minima de gogosi pe care trebuie sa o produc pentru a putea accesa un fond si suma minima pe care o pot solicita .:-/ in ce conditii
multumesc:-/
E o vorba romaneasca, care se aplica foarte bine: graba strica treaba.

Aici e vorba de mai multe intrebari intr-una singura. Eu as incepe altfel: "Vreau sa infiintez o ferma de viermi de matase cu bani din fonduri europene. Pot?"

Raspunsul e lasat ca tema pentru acasa.
am o constructie de aprox 15 mp pentru cresterea viermilor de matase si un teren de 2000 mp pe care pot infiinta o plantatie de duzi, pot sa primesc fonduri europene?
:surrender:aceasta-i intrbarea!:help:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene slabu slabu intrebam,daca cineva a reusit sa obtina fonduri europene nerambursabile(fara cei care sint rude cu ,,barosanii,,)si daca da cam cum au decurs ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene neluvot2008 neluvot2008 Buna seara! As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei plantatii de trandafiri de dulceata sau de lavanda.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Documentatie necesara pt firma katu76 katu76 buna tuturor.! am o intrebare pentru acei ce sunt in tema ,de exemplu ce acte imi sunt necesare pentru a infiinta o firma ceva ca sa pot face legal comert la ... (vezi toată discuția)