avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie Contract Perioada Determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie Contract Perioada Determinata

Buna ziua . Sunt angajat la o banca comerciala pe un post de consultant financiar-bancar, pe perioada determinata, 2 luni mai exact si din nefericire doresc sa-mi dau demisia la sfarsitul celor 2 luni. problema este ca in prima luna am facut training si in a 2-a luna urmeaza sa fie de proba. in contractul individual de munca nu se face nici o precizare la plata trainingului in caz de demisie, dar apare o mentiune despre "anexa la contractul individual de munca" pe care nu am vazut-o si nici n-am primit-o, de asemenea nici fisa postului n-am primit-o sin nici n-am vazut-o. VA ROG MULT AJUTATI-MA . cum procedez? am trimis un mail la administratorul de resurse umane dar nu am primit nici un raspuns . am citit pe internet ca unele banci practica "taxa de demisie" in cazul angajatilor care nu stau mai mult de 1 an in institutia respectiva . sper ca cineva ma va ajuta, deoarece este o situatie urgenta . multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 8 Iulie 2010
Este posibil sa fie atasata fisa postului ... solicitati sa va dea o copie de pe acea anexa ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cursuri calificare Razvan.s Razvan.s Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, iar firma deja m-a trimis la un curs de calificare. In urma acestui ... (vezi toată discuția)
Somaj ana2233 ana2233 Am contract pe perioada determinata, care expira la sfarsitul lunii. Ni s a spus ca se vor prelungi contractele in continuare, dar eu vreau sa intru in somaj. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata - prelungire noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru prelungirea CIM perioada determinata. Eu as prefera sa fac un act aditional pentru prelungire, dar am vazut ... (vezi toată discuția)