am fost administrator la o societatea comerciala a carei activitate s-a sfarsit in anul 2001 prin decizia asociastului unic si a fost dizolvata din registrul comertului in 2004(pt.neschimbarea cerificatului de inmatriculare ).Din anul 2001 nu s-a mai desfasurat nici un fel de operatiune pe aceasta socitate.
In acest an s-a deschis procedura de atragere a raspunderii administratorului,conform legii insolventei .
mentionez ca la data de la care soc.nu a mai functionat,a ramas cu un rest de credit nerambursat,pt.care s-au scurs penalizari pana azi.
Intrebarea mea este daca nu cumva aceasta actiune s-a prescris si daca este corecta atragerea raspunderii administratorului in conditiile in care societatea nu a mai functionat din 2001.
multumesc
Bunuri abandonate
mhulea
Exista o firma care a fost radiata conform: art.31 din L359/2004 - durata societatii expirata.
Am citit acum art. 31 din aceasta lege si spune asa la ... (vezi toată discuția)
Lichidare legea 359
lylyna71
In 2006 s-a dispus lichidarea si dizolvarea unor societati prin Legea 359/2004. Nici pana in momentul de fata nu au fost gasiti asociatii, singurele acte ... (vezi toată discuția)
Termen
ContSters359380
O societate a fost dizolvata in 2006 de ONRC pentru nedepunerea situatiilor contabile ! In 2011 s-a deschis procedura falimentului ! Intrebare : Trebuiau ... (vezi toată discuția)